Concurs COLEGUL MEU | COLEGA MEA

UPDATE 22 aprilie 2016 – CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI COLEGUL MEU | COLEGA MEA

 

În anul școlar 2015-2016, CADO încurajează implicarea a peste 100 de copii din învățământul primar care prețuiesc diversitatea în realizarea unei campanii de promovare a dreptului egal la educație.

 

Dacă ești elev/ elevă, ai între 6 și 14 ani, implică-te în campania “Colegul meu | Colega mea” cu un desen, o compunere sau o poezie, realizate de tine, prin care încerci să ne descrii colegul tău preferat sau colega ta preferată, descoperind diferențele și asemănările care vă aduc împreună în egală măsură. Încearcă să îți imaginezi cum te-ai simți dacă într-o zi, cineva v-ar interzice să vă petreceți timpul împreună.

 

Este de ajuns ca până pe 15 martie 2016 să ne transmiți prin poștă sau pe e-mail lucrarea pe care vrei să o înscrii în campanie, însoțită de formularul pe care te rugăm să îl descarci de mai jos și să îl completezi împreună cu părinții sau reprezentanții tăi legali.

Lucrarea ta va fi publicată pe site-ul cado.org.ro și va contribui la promovarea unei școli mai prietenoase pentru copiii vulnerabili.

 

Mai mult, cele mai interesante 10 lucrări vor fi premiate cu 10 camere de fotografiat compacte iar cele mai bune 20 de lucrări vor fi premiate cu cele mai cool penare, unul pentru tine și unul pentru colegul sau colega ta. Căștigătorii camerelor de fotografiat vor surprinde în fotografii subiectul lucrării înscrise în concurs.

 

Regulamentul campaniei

 

Forumularul de înscriere

 

Contact:

Tel/Fax: +4 021 795 8351

E-mail: office@cado.org.ro

 

Concurs realizat în cadrul proiectului “Școală pentru toți copiii” proiect de monitorizare a segregării școlare în județele Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui. Proiect derulat de Centrul de Advocacy și Drepturile Omului și Centrul de Resurse pentru participare publică în perioada aprilie 2015 – aprilie 2016.

Proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Proiect derulat de:

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi: www.eeagrants.org.
Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009-2014.
Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.

Contact

Dacă ai un proiect în vedere sau vrei să afli mai multe despre serviciile și activitatea noastră, nu ezita să ne contactezi.