Întâlnire CADO – Ministerul Educației

Construim colaborarea privind eforturile din partea societății civile și cele ale Ministerului Educației privind monitorizarea segregării școlare: reprezentanți ai echipei de proiect Școală pentru toți copiii! – II, s-au întâlnit cu Dl. Radu Szekely, Secretar de Stat pentru Echitate și Egalitate de Șanse în cadrul Ministerului Educației și Președinte al Comisiei Naționale pentru Desegregare și Incluziune Educațională.

În urma discuțiilor dintre dl Secretar de Stat și Cerasela Bănică, Președinte CADO și vocea echipei de proiect, au fost stabiliți pașii comuni, prioritari pentru următoarele luni – suport din partea ME privind colectarea datelor și informațiilor din cele 11 județe, transmiterea datelor colectate în cadrul proiectului către Minister și corelarea informațiilor și rezultatelor în scopul propunerii unor soluții sustenabile de desegregare.

”Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!”

“Proiectul este derulat de Centrul de Advocacy și Drepturile Omului (CADO) în parteneriat cu Asociația Consultanților în Dezvoltare Comunitară (ACDC) și beneficiază de o finanțare în valoare de 245.973 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.”

Proiect derulat de:

Contact

Dacă ai un proiect în vedere sau vrei să afli mai multe despre serviciile și activitatea noastră, nu ezita să ne contactezi.