Program de capacitare a ONG-urilor locale

În cadrul proiectului Școală pentru toți copiii! – II, Cerasela Bănică și Adriana Sumănaru s-au întâlnit cu Corina Ceamă Director – Direcția Strategii, Evaluare și Monitorizare Curriculum a Ministerului Educației și Cercetării. Reprezentanții CADO – Centrul de Advocacy și Drepturile Omului au prezentat proiectul și au intrat în detalii mai ales pe activitățile de interes comun: activitatea de monitorizarea Metodologiei de Monitorizare a Segregării Școlare – colectarea datelor din școli și verificarea acestora. Dar și punctele de intersecție, în care Ministerul și CADO își pot reuni eforturile și ca prim pas cele două părți au convenit asupra semnării unui acord de colaborare.

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!”“Proiectul este derulat de Centrul de Advocacy și Drepturile Omului (CADO) în parteneriat cu Asociația Consultanților în Dezvoltare Comunitară (ACDC)și beneficiază de o finanțare în valoare de 245.973 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.”

Proiect derulat de:

Contact

Dacă ai un proiect în vedere sau vrei să afli mai multe despre serviciile și activitatea noastră, nu ezita să ne contactezi.