Împreună, către un viitor fără trafic de copii în Europa

Astăzi, Cerasela Bănică, președinta CADO – Centrul de Advocacy și Drepturile Omului, a participat la conferința: ”Punem capăt traficului de copii și tineri: împreună, către un viitor fără trafic de copii în Europa”, organizată sub egida Președinției Germane a Comitetului de Miniștri a Consiliului Europei.

În cadrul acestei conferințe a vorbit despre:

  • experiența audierii minorilor victime ale traficului de ființe umane prin metoda de recrutare „Loverboy”
  • despre importanța colaborării interdisciplinare între diverse categorii de experți care lucrează cu copii victime ale traficului, menționând și viitoarele activități pe care CADO le va desfășura în domeniul prevenirii si combaterea traficului de minori prin proiectul REACT.

Mai multe detalii și agenda conferinței pot fi consultate aici: https://rm.coe.int/programme-conference-ending…/1680a24cc9

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

Proiectul este derulat de Centrul de Advocacy și Drepturile Omului (CADO) în parteneriat cu Asociația Centrul European pentru Educație și Cercetare Juridică (ECLER) și Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina (INSTITUTUL BUCOVINA) și beneficiază de o finanțare în valoare de 218.965,79 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Proiect derulat de:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact

Dacă ai un proiect în vedere sau vrei să afli mai multe despre serviciile și activitatea noastră, nu ezita să ne contactezi.