Despre noi

Cine suntem ?

Centrul de Advocacy și Drepturile Omului – CADO - este o organizație neguvernamentală, înființată în anul 2010, care apără și promovează respectarea drepturilor omului și principiul non-discriminării, potrivit normelor legale naționale și internaționale, propunându-și să contribuie la crearea unei societăți democratice sănătoase.
CADO dezvoltă și promovează instrumente și servicii pentru îmbunătățirea accesului grupurilor vulnerabile la justiție în vederea prevenirii și combaterii discriminării și violenței de gen.
CADO acționează prin acțiuni de advocacy la nivel regional, national și european într-o manieră colaborativă care încurajează instituțiile publice, organizațiile naționale și internaționale, companiile, societatea civilă să lucreze împreună pentru stabilitatea statului de drept și dezvoltarea unei societăți inclusive.
CADO acționează pentru creșterea capacității societății civile și a indivizilor de a preveni și combate cazurile de abuz și de violare a drepturilor omului.

Contact

Dacă ai un proiect în vedere sau vrei să afli mai multe despre serviciile și activitatea noastră, nu ezita să ne contactezi.